×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Bilindiği üzere Ulusal Tez Merkezi Tez Otomasyon Sistemine enstitüler tarafından lisansüstü tezler yüklenirken, tez jürisinin kişisel bilgileri ile imzalarının bulunduğu “Tez Onay Sayfası” ile birlikte yükleniyordu.  Kişisel verilerin korunması açısından Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 03.06.2020 tarih ve 36054236-806.01.03-E.32771 sayılı yazısı ile bundan sonraki süreçte Ulusal Tez Merkezine yüklenecek tezlerin “Tez Onay Sayfası” olmaksızın sisteme yüklenmesine karar verilmiştir.

Bu nedenle öğrencilerimiz Enstitüye 2 CD teslim edecektir. CD’lerin birinde Tez Onay Sayfası ve öğrenci imzası olmayacak, diğer CD’de ise önceki uygulamada olduğu gibi imzalı Tez Onay Sayfası ve öğrenci imzası olacak.