ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DUYURULARI

Duyurular2019-07-05T10:19:20+00:00

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DUYURULAR

2019-20 Güz Doktora alım sonuçları

Mezun olacak öğrencilerimizin dikkatine, 06-24 Mayıs 2019 tarihleri arasında Enstitü Sekreterliğinden 90 TL. depozito ücreti (75 TL. Cübbe + 15 TL Kep) karşılığında kep ve cübbelerini teslim alabilecek, 01 – 19 Temmuz 2019 tarihleri arasında da aynı yere teslim ederek depozito ücretini geri alacaklardır.

RME 500 Araştırma Yönetemleri ve Etik (Türkçe) dersine ilişkin dersi veren öğretim üyesi Prof. Dr. Nurettin Bilici’nin duyurusu için tıklayınız.

2019-2020 Bahar Dönemi Danışman Listesi için tıklayınız.

Enstitümüz Bünyesinde PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS (TEZLİ-İNGİLİZCE) PROGRAMI açılmıştır.

Önemli Duyuru Enstitümüz tüm öğrencilerin dikkatine;
Yeni uygulama: Lisansüstü Program öğrencilerimiz Anabilim Dalı onayı gerektiren dilekçelerini/formlarını (dönem dondurma, askerlik hariç) Enstitüye değil, ilgili Anabilim Dallarına ileteceklerdir.
Anabilim dalları Merkez Kampüste olup dilekçelerini ulaştırmada sorun duyan öğrenciler ise; tarayıcıdan geçirerek Anabilim Dalına e-mail ile gönderebilecektir.

• Bütünleme Sınavı : 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılından önce kayıt yaptıran tüm öğrencilerimiz için bütünleme sınav uygulaması devam edecektir.
  • İlişik Hangi Durumlar da Kesilir?​