ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DUYURULARI

Duyurular2019-01-17T08:13:21+00:00

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DUYURULAR

22 OCAK 2019 DA YAPILACAK OLAN SINAVIN SAAT VE YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ! (2018-2019 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ İÇİN DOKTORA PROGRAMI, TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI VE BURSİYERLİK İÇİN BAŞVURAN ADAYLARA UYGULANACAK OLAN BİLİM SINAVI VE MÜLAKAT SINAVI)

2018-2019 Güz Dönemi Danışman Listesi için tıklayınız.

Enstitümüz Bünyesinde PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS (TEZLİ-İNGİLİZCE) PROGRAMI açılmıştır.

Önemli Duyuru Enstitümüz tüm öğrencilerin dikkatine;
Yeni uygulama: Lisansüstü Program öğrencilerimiz Anabilim Dalı onayı gerektiren dilekçelerini/formlarını (dönem dondurma, askerlik hariç) Enstitüye değil, ilgili Anabilim Dallarına ileteceklerdir.
Anabilim dalları Merkez Kampüste olup dilekçelerini ulaştırmada sorun duyan öğrenciler ise; tarayıcıdan geçirerek Anabilim Dalına e-mail ile gönderebilecektir.

• Bütünleme Sınavı : 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılından önce kayıt yaptıran tüm öğrencilerimiz için bütünleme sınav uygulaması devam edecektir.
  • İlişik Hangi Durumlar da Kesilir?​