ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DUYURULARI

Duyurular 2018-10-01T14:04:12+00:00

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DUYURULAR

Önemli Tarih: 04-05 Ekim 2018 Ders Ekleme-Bırakma ve Danışman Onayları.

Mesai Sonrası Yardım Bilgileri İçin Tıklayınız.

599 Teze kayıt yaptıracak öğrencilerin dikkatine; 591 Uzmanlık alanı dersi kaldırıldığından sistemde karşınıza çıkmayacaktır.

2018-2019 Güz Dönemi Danışman Listesi için tıklayınız.

Enstitümüz Bünyesinde PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS (TEZLİ-İNGİLİZCE) PROGRAMI açılmıştır.

Önemli Duyuru Enstitümüz tüm öğrencilerin dikkatine;
Yeni uygulama: Lisansüstü Program öğrencilerimiz Anabilim Dalı onayı gerektiren dilekçelerini/formlarını (dönem dondurma, askerlik hariç) Enstitüye değil, ilgili Anabilim Dallarına ileteceklerdir.
Anabilim dalları Merkez Kampüste olup dilekçelerini ulaştırmada sorun duyan öğrenciler ise; tarayıcıdan geçirerek Anabilim Dalına e-mail ile gönderebilecektir.

• Bütünleme Sınavı : 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılından önce kayıt yaptıran tüm öğrencilerimiz için bütünleme sınav uygulaması devam edecektir.
  • İlişik Hangi Durumlar da Kesilir?​

Ders Programlarını görmek için; solda menüde “Ders Programları  başlığına bakınız.