ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DUYURULAR

İŞLETME YÖNETİMİ ÖĞRENCİLERİNE AİT YÜKSEK LİSANS DERS KAYITLARI DUYURUSU

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ ÖĞRENCİLERİNE AİT DERS KAYIT DUYURUSU

KESİN KAYIT BELGELERİ İÇİN TIKLAYINIZ. (YENİ ÖĞRENCİ KAYITLARI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NCA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.)

2019-2020 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

2019-2020 akademik yılı danışman listesi için tıklayınız.

Önemli Duyuru Enstitümüz tüm öğrencilerin dikkatine;
Yeni uygulama: Lisansüstü Program öğrencilerimiz Anabilim Dalı onayı gerektiren dilekçelerini/formlarını (dönem dondurma, askerlik hariç) Enstitüye değil, ilgili Anabilim Dallarına ileteceklerdir.
Anabilim dalları Merkez Kampüste olup dilekçelerini ulaştırmada sorun duyan öğrenciler ise; tarayıcıdan geçirerek Anabilim Dalına e-mail ile gönderebilecektir.

• Bütünleme Sınavı : 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılından önce kayıt yaptıran tüm öğrencilerimiz için bütünleme sınav uygulaması devam edecektir.
  • İlişik Hangi Durumlar da Kesilir?​