ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DUYURULAR

RME 500: Research Methods and Ethics (Araştırma Yöntemleri ve Etik) dersi 2019-2020 Bahar Döneminde Pazartesi günleri 18:00 de yapılacaktır. (Dersin Türkçesi: A – Blok 105 nolu sınıf ta yapılacaktır. )

Mesai Sonrası Yardım Duyurusu İçin Tıklayınız.

2019-2020 Akademik yılı Bahar dönemi danışman listesi için tıklayınız.

Önemli Duyuru Enstitümüz tüm öğrencilerin dikkatine;
Yeni uygulama: Lisansüstü Program öğrencilerimiz Anabilim Dalı onayı gerektiren dilekçelerini/formlarını (dönem dondurma, askerlik hariç) Enstitüye değil, ilgili Anabilim Dallarına ileteceklerdir.
Anabilim dalları Merkez Kampüste olup dilekçelerini ulaştırmada sorun duyan öğrenciler ise; tarayıcıdan geçirerek Anabilim Dalına e-mail ile gönderebilecektir.

• Bütünleme Sınavı : 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılından önce kayıt yaptıran tüm öğrencilerimiz için bütünleme sınav uygulaması devam edecektir.
  • İlişik Hangi Durumlar da Kesilir?​